Aktualitások

Aktualitások

2009. március 15., vasárnap

TÓBIÁS ASPEKTOLÓGIA ISKOLÁJA

Általános Információk

Ezen a workshopon, Tóbiás arról beszél, hogyan teremtünk Aspektusokat a saját életünk megtapasztalására és menedzselésére. Egy aspektus egy bizonyos részét reprezentálja például a szülő, a zenész, a harcos vagy üzletember, a gyógyító, a gyermek, de elmúlt életek identitásait is, bizonyos tehetségeket és képességeket és még a biológiájának is vannak Aspektusai. Minden embernek van ennek következtében ezer és ezer Aspektusa. Az Aspektusok az eszenciában az isteni részének sugárnyalábjai.


Az Aspektusok általában teljesen integráltak. Mindazonáltal az Aspektusok megsebesülhetnek vagy széttöredezhetnek egy traumás tapasztalat eredményeképpen, mint például a fizikai bántalmazás, visszaélés, egy súlyos betegség, válás, vagy egy baleset. Vagy egy olyan része lehet az Aspektus, melyet megtagadott, vagy elutasított. Ebben az esetben egy Aspektus megakadottá, beragadottá, és elkülönültté tud válni, és az életét tudattalanul és néha káros módon befolyásolva. A legrosszabb esetben egy személy Többszörös Személyiségzavarban szenvedővé válik.

A Tóbiás által ajánlott eszközökkel elkezdheti felismerni és újraintegrálni azokat az Aspektusokat, amelyek nem teljesen integráltak az életében és visszahívhatja azokat önmagába. Ez a folyamat kihívásokkal teli lehet és intenzív, de nagyon felszabadító is egyben. Az Aspektusai újraintegrálásával, mély energetikai sebeket engedhet el és elkezdheti élvezni az életet egy új módon.

Workshop formátum

Ez a három napos tanfolyam kilenc DVD-s csatornázást tartalmaz, a Bíbor Tanács Tóbiásától, Geoffrey Hoppe közvetítésében, valamint oktatók által vezetett gyakorlatokat és beszélgetéseket.

A résztvevők számára nem előfeltétel, semmilyen más workshop elvégzése ahhoz, hogy részt vegyenek az Aspektológia képzésen.


Forrás: http://www.crimsoncircle.com/ASP/tabid/1311/Default.aspx

Fordítás: Thomázy Tímea / Translating: Tímea Thomázy

Nincsenek megjegyzések:

SES Iskola bemutató film