Aktualitások

Aktualitások

2009. március 15., vasárnap

Ohamah™ School - Norma Delaney és Garret Annofsky

A Pure Energy Resolution™ (Tiszta Energia Megoldása) Rendezvények házigazdája Ohamah™

Ez a tapasztalat nem a csatornázásról szól. Ez a lehetőség nem a gyógyulásról szól. Ez egy olyan pillanat az időben, amikor egy leleplezés lett felajánlva, csak azok számára, akik készek önmaguk Tanára lenni és sugározni a saját Istenségüket.

A Kollektíva, Ohamah™, Tóbiás, Kuthumi és Adamus St. Germain Energiái, Kuan Yin és Jeshua támogató energiáival egyesültek, hogy kiválasszák a témát és a fókuszt ebben a programban. Mi, ennek a Kollektívának az irányítása, és a vezetése alá vetjük magunkat. Ők izgatottak, mint soha azelőtt. Most van itt az ideje, hogy behozzuk az Új Energiát. Ez az Új Energia ránk vár. Most van itt az idő!

A Megoldás meg fog történni! Ez nem több mint a régi. Valójában a réginek el kell menni.e Ez nem egy másik gyógyítási mód, melyet "erővel", vagy "a kezeket lóbálva" használnak, a változás eléréséhez. Mi az imaginációt fogjuk használni a van-ság „terület” megnyitására. Ebben a multidimenzionális területben van az, ahol az "Új Energia" található és a természetes gyógyulás bekövetkezik.

A Pure Energy Resolution™ (Tiszta Energia Megoldása) Rendezvény egy lehetőség, egy új vezető szerep betöltésére egy új paradigmában.

Megjegyzés: Akik hangulatjavító, pszichotróp, vagy pszichoterápiás gyógyszereket szednek, nem alkalmasak a Rendezvényen való részvételre. Ez Ohamah ™ kérése, mivel az energiákhoz, melyek ezen gyógyszerek által el vannak fedve hozzáférésünk lesz.

Nem garantált, hogy mindenki képes lesz bekapcsolódni a "Mező"-n keresztül, és
a New Breath™ (Új Légzés) megvalósításához egy hét után. Minden ember egyedi és fejleszti azt a saját maga arányában, mértékében. "Történetének" elengedési hajlandósága meghatározó tényező ebben a folyamatban.

A New Age-es Metafizikai meggyőződések, melyeket szentként tartott, kitehetnek egy nagy részt a "történetében". Kész arra, hogy elengedje ezeket ahhoz, hogy felfedezze a saját Autentikus Én-jét?


Kérjük küldjön emailt (angolul) Normának norma@newbreath.net vagy Garretnek egarret@newbreath.net a kérdéseivel.

Ár: 5000 $ USD
Szállítás, szálloda és a vacsorák az Ön kötelessége

Bővebb Információ: http://www.ohamah.net , vagy a http://www.newbreath.net oldalakon.

Következő Ohamah™ Iskola Rendezvény:
2009. március 14-18, Mallorca, Spanyolország

Fordítás/Translating: Tímea Thomazi


Nincsenek megjegyzések:

SES Iskola bemutató film