Aktualitások

Aktualitások

2008. szeptember 19., péntek

DreamWalker Halál-járás

Azon egyszerű tény ellenére, hogy MI mind meghalunk, a társadalmunk mélyen rejlő félelmet és aggodalmat rejteget a halálról. Az emberek nem szeretnek erről beszélni. Ez tabu téma. Sokan a halált gyengeségnek, vagy büntetésnek tartják. Az időseket és betegeket gondozásba helyezik, ahol a pszicho-spirituális személyeknek, a silány ill. átlagos gondozás, egy minimális orvosi előírási szintet jelenthet, kevés tisztelettel.

A gyászszertartás hagyományosan megjelöli a Földi út végét, de ez egy új út kezdete is annak, aki éppen meghalt. A szellemük tovább él a nem testi birodalmakban. Az, hogy mi történik ezekben a birodalmakban, a hittől- és a tudatosság szintjeitől függően változatos. Ez egy különösen magányos és nyugtalanító időszak lehet számukra.

A DreamWalker Kalauzokat arra képzik ki, hogy keresztül kísérjék kliensüket a nem fizikai birodalmak útvesztőin. Ott vannak, hogy megnyugtassák és vigasztalják az ügyfelet. A halál átmeneti folyamata alatt a biztonságot és az egyensúlyt nyújtják. Ha az ügyfél azt választja, a DreamWalker odavezeti őt a Virágok Hídjához, a legmagasabb angyali birodalmak keresztpontjához, az átlépési ponthoz. Ez ott van, ahol a legtisztább angyalok - az égi család - várja és üdvözli őt. Ez nem egy vallásos eljárás.

A DreamWalkerek nem követnek semmilyen speciális hitrendszert. Ők egyszerűen segítőként és vezetőként cselekednek. A DreamWalker ott van kalauzként és egy biztos pontként akkor is, ha te keresztény-, zsidó-, illetve muszlin vagy, de még akkor is, ha nincs semmilyen speciális hiedelmed a túlvilágról. Ők a jelzőfények, egy gyakran megtévesztőnek és sötétnek tűnő időszakban.

A Halál-járás egy ősi spirituális folyamat, aminek a gyökerei számos bennszülött néphez nyúlnak vissza, amint tisztelettel adóznak a halál, mint egyéni utazás előtt és végül a teljes család és a közösség előtt.

A vezetett Halál-járás az Anasazi (ősi indián törzs) DreamWalkerek tradíciójában visszatér az Új Energiában, amikor ezt az iskolát Adamus Saint-Germain bemutatja. Az iskolában Adamus tisztáz számos misztériumot, ami körüllengi az emberi halált és a halál utáni életet és így segít megszabadulni a félelmektől, amik oly gyakran kapcsolódnak ehhez a rettegett emberi tapasztaláshoz. Az új DreamWalkerek segédkezni fognak klienseiknek gyengéden elengedni a fizikai testet, azután biztonságosan és örömtelien fenntartják az energiájukat a nem-fizikai, földi birodalmakban, az átmeneti periódusban és a temetési eljárás alatt. Végezetül, a DreamWalkerek elkísérik a klienst a Virágok Hídjához, ahonnan angyalok kísérik tovább a klienseket utazásuk befejező részében.

Nincsenek megjegyzések:

SES Iskola bemutató film