Aktualitások

Aktualitások

2009. március 20., péntek

Kérdezd Tóbiást Est - Aspektológia

Aspektológia (Aspektology) EST
Tóbiás szerint, az Aspektológia a saját Aspektusaink tömkelegének megértése és tanulmányozása. Életünk bizonyos szituációs helyzeteire Aspektusokat alkotunk magunk számára, mint Teremtő létezők. Nyilvánvalóan, az emberrel összefüggő Aspektusok magukban foglalják a Gyermeket, a Szülőt, Házastársat, az Alkalmazottat, a Spirituális Munkást, a Sport Rajongót, a Tanácsadót, stb. Kiterjesztjük magunkat ezekbe a szerepekbe, melyek a szükségtől és a szituációtól függenek.

Számtalan Aspektusunk van, ide értve azokat is, melyek elmúlt életekből, álmokból és a multi-dimenzionális valóságokból származnak. Ezek az Aspektusok bejöhetnek-, illetve kimehetnek a tudatosságunkból, hogy a szituációt szolgálják.

Ebben a lenyűgöző beszélgetésben Dr. Norma Delaney és Linda Benyo együttes vezetésével, Tóbiás arról beszél, hogy hogyan és miért teremtünk Aspektusokat. Arról is beszél, hogy az Aspektusok sok rétege és szintje miként tud zavart és káoszt okozni az életünkben, és hogyan hozhatjuk vissza az összes Aspektusunk energiáját a jelen pillanatba, hogy jobban szolgáljanak minket. Az előadást Norma Delaney is vezeti, aki a Többszörös Személyiség-zavar betegségben szenvedők viselkedéséről több éves tapasztalattal rendelkező profi facilitátor.

Az anyag 2007. március 9-én készült (Incline Village, Nevada, USA)

***********************************************
A Bíbor Kör (Crimson Circle) Kérdezd Tóbiást Sorozata 2003. áprilisában indult, ezek a közvetítések alkalmanként 8-12 kérdést tartalmaznak, melyeket az interneten keresztül tettek fel a világ minden országából. Ezeket a kérdéseket Tóbiás a havi Közvetítéseken (csatornázásokon) és Kérdés és Válaszokon kívül válaszolta meg.

A "Kérdezd Tóbiást" Estek megrendezése a Shaumbra Intézet hivatalos oktatói számára engedélyezett lehetőség, mellyel az Intézet biztosítani szeretné, hogy ezek a speciális anyagok ne csak az angol nyelvet beszélőkhöz jussanak el, hanem minden érdeklődő számára.

(Természetesen az elhangzott anyag magyar fordítását minden résztvevő kézhez kapja.)

Időpont: Hamarosan 18:00-22:00
Helyszín: Budapest, Hamarosan
Belépő: 2000Ft/fő (mely tartalmazza a hanganyag magyar szövegét is).

(Előzetes bejelentkezés E-mailban)
Bővebb információ:
Thomázy Tímea
E-mail: timea.thomazy@eletkozpont.com
vagy timea.thomazy@gmail.com
Web: http://www.eletkozpont.com/
http://www.shaumbra-worldhu.blogspot.com/

Halász Alfred
E- mail: halaszalfred@gmail.com
Web: www.shaumbra.si

Princzes Gyöngyi
Email: gyprinczes@freemail.hu
Web: www.ujenergiakozpont.blogspot.com

Kalászi Gábor
E-mail: gabor.kalaszi@artemis.hu
Bejegyezte: Timea Thomázy dátum: 22:4

Nincsenek megjegyzések:

SES Iskola bemutató film