Aktualitások

Aktualitások

2009. március 15., vasárnap

DreamWalker Születés (DreamWalker Birth - DWB)

Általános Információk

A Születés nem csupán egy orvosi és fizikai tapasztalat; ez egy csodálatos spirituális folyamat, mely lehetővé teszi a lélek számára, hogy biológiai megtestesülésbe jöjjön. Mindazonáltal, a legtöbb esetben a létezők öntudatlanul meghalnak és visszajönnek a Földre, újra meg újra, és következetesen “csapdába” esnek a halál-születés ciklusban.

Ez a két és fél napos workshop betekintést nyújt önnek arról, hogy mi történik a Föld dimenzióban és az angyali birodalmakban egyaránt, a fizikai születést megelőzően. Ez alapvetően meg fogja változtatni a fogantatás megértését és segíthet a szülőknek mélyebb és spirituálisabb és energetikusabb kapcsolatot kialakítani a babájukkal, az aktuális szülés előtt. Speciális légző gyakorlatokat használva a születési folyamat sokkal simábbá és sokkal beteljesítőbb, miközben sokat kiküszöböl a fájdalomból és a traumából, melyet gyakran hoztak kapcsolatba a terhességgel és a születéssel.

A workshop után DreamWalker Születés facilitátorrá válik, melyet “Adoula”-nak hívnak, egy olyan valaki, aki várandós szülőkkel és érkező lelkekkel foglalkozik. Bővebb információért a DreamWalker Születés facilitálással kapcsolatban klikkeljen ide.

Amit a korábbi résztvevők mondtak:

“Ez több volt, mint amit elvártam. A tanár nagyszerű volt. Az anyag annyira bámulatos volt és a sokkal több volt a tapasztalat, mint amit ki tudok fejezni.”

"Ez egy csodálatos workshop. Annyira megnyugtató, szerető és gondoskodó. Tudva, hogy bármilyen tapasztalat az OK. "

Workshop formátum

A Shaumbra Intézet által bemutatott workshop kettő és fél napig tart, este kezdődik és hivatalos DreamWalker Születés tanárok tartják. Nyolc csatornázott DVD szekciót tartalmaz, a Bíbor Tanács Adamus Saint Germain-jától, Geoffrey Hoppe által közvetítve. A workshop alatt lesznek átfogó csoportbeszélgetések és információk a hivatalos DreamWalker Születés facilitátorrá válásról.

A résztvevők számára nem előfeltétel, semmilyen más workshop elvégzése ahhoz, hogy a DreamWalker Születés kurzus résztvevői legyenek.

Egyéni Tanulási Kurzus

Az DreamWalker Születés Egyéni Tanulási Kurzus keretében is elérhető. A fő különbség az egyéni kurzus és a workshop között az, hogy a tanfolyam egy lehetőséget biztosít arra, hogy megossza a tapasztalatokat másokkal, beszélgetésekben és gyakorlatokban vegyen részt és kérdéseket tehessen fel. Amennyiben hivatalos Adoula szeretne lenni, oktató által tartott DreamWalker Születés workshopon kell részt vennie. Az Egyéni Tanulási Kurzusról bővebben olvashat (hamarosan) ide klikkelve.


Fordítás: Thomázy Tímea / Translating: Tímea Thomázy

Nincsenek megjegyzések:

SES Iskola bemutató film