Aktualitások

Aktualitások

2010. február 3., szerda

Isis Temploma és a Születés Iskola

Pénteken kezdődött a Születés Iskolám.......
Már délelőtt elkezdődött az energiák beállítása........ Itt volt Adamus, a Spirituális Adulák, és még nagyon sokan....... csodálatos energiaáramlás volt. Délután pedig legnagyobb meglepetésemre megjelent Szűz Mária energiája. Határozottan, nagy-nagy szeretettel töltötte meg a teret és engem is. Már vagy úgy 15 éve eszembe sem jutott, hogy létezik Mária, ezért okozott számomra nagy meglepetést a megjelenése. Hogyan kerül ide egy Születés Iskolába? Egyáltalán hogyan került elő Ő most itt nálam? Záporoztak az ilyen és ehhez hasonló kérdések bennem. Minden esetre tartósnak bizonyult a jelenléte. Valamivel később erőteljesen elkezdett aktíválódni a 3. szemem, erőteljes nyomást éreztem itt. Így kezdtük a Születés Iskola első estéjét. Az egyik tanuló is kifejezett aktívációt érzett a 3. szeménél. A Születés Iskola energiája mindig nagyon csodálatos, de ez most így, túlszárnyalt minden edigit Ezt minden résztvevő megtapasztalta.

Este, lefekvéskor még mindig záporoztak bennem a Máriával kapcsolatos kérdések, így aludtam el. Reggel a következő álomból ébredtem:
A házamban voltam, ami egy nagy ház volt...... Lehoztam már ezelőtt Isis Templomát, de a padlásra raktam fel. A nappaliból fel lehetett látni a padlásra, ahol arany fényben ragyogott Isis Temploma. Úgy éreztem, hogy itt az ideje lehozni a padlásról és használni........

Tovább: itt

Nincsenek megjegyzések:

SES Iskola bemutató film