Aktualitások

Aktualitások

2009. március 15., vasárnap

Légzés - Norma Delaney

A spiritus [ejtsd: spiritusz] latin szó jelentése a "lélegzet". A spiritualitás szó a spiritus és a görög enthousiasmos szó, melynek jelentése, "a belső isten", összevonásának a koncepciójából ered. Az eredmény egy olyan szó lett mely egyszerre tartalmazza, az isteni inspiráció dinamikus folyamatát, a spirituálist és "a belső isten lélegzetét”.

A Pure Energy Resolution™ (a Tiszta Energia Elhatározása), kapuján keresztül a New Breath™ (az Új Lélegzet) vár mindenkit és mindegyikőnket. A Kollektíva (Ohamah™, Tóbiás, Kuthumi, Adamus St. Germain energiái - a ford. megjegyzése) biztosított minket arról, amikor ülünk ebben a Légzésben és érezzük, ahogy lélegzünk magunk számára, mi vagyunk a belélegzett Létező.

A Lélegzetvétel az, ahol emberként kezdődünk. A New Breath™ (az Új Légzés) belélegzett Létezőjeként van egy Tökéletes eredmény. A New Breath™ (az Új Légzés) megengedésének eredményeként jön a kézben tartott, dédelgetett és átalakult Létezés: élni, és folyni/áramlani minden egyes személyen keresztül. Egy pillanat egy időben, egy légzés egy időben, a Mester választott és (meg)élt útján keresztül.

A New Breath™ (Új Lélegzet) tanárainak listája az egész világon.
________________________________________________________

Légzés

1. Feküdjön a hátára, lehetőleg valami puhára és nyújtózzon ki a könnyű takarón. Hajlítsa be a térdét és mozgassa a lábát körülbelül nyolc centi magasságig. Felfelé álljanak a lábujjai. Engedje meg, hogy a gerince relaxáltan kiegyenesedjen.

2. Figyelje meg a teste a feszültséget, a legjobb, ha hagyja, elolvadni miközben fekszik.

3. Figyeljen a légzésére, és helyezze a kezét arra a területre, ahol a köldöke van. Belégzés és kilégzés. Megjegyzés, ha lélegzik a felső mellkas, vagy a has valóban mozog. Az emberek, akik idegesek, rövideket lélegeznek, sekélyes lélegzetvételekkel, a felső mellkasba.

4. Mindkét kezét helyezze gyengéden a hasára. Lassan és mélyen lélegezzen az orron keresztül ebbe a területbe. Vegye észre, hogyan emelkedik a hasa és kövesse minden egyes belégzésnél. A mellkasának csak kevésé kell mozognia, ha egyáltalán mozog.

5. Folytassa a belégzést az orrán keresztül és a kilégzést szintén az orrán, vagy a száján keresztül. Ez annyira egyszerű, és erőltetés nélküli, mint egy kisbaba lélegzése.

6. Lélegezzen körülbelül öt, vagy tíz percig, naponta egyszer, vagy kétszer. Lélegezhet a hasba, még állva is, a vezetés, vagy a gyaloglás közben. E program néhány természetesen átgyakorolt hete után, a gyakorlatok bármelyikének idejét növelheti hosszabb időperiódusokra.

7. Minden egyes légzési gyakorlat végén figyelje meg (részletesen) a testét még egyszer. A gyakorlat lezárásaként vegye észre / hasonlítsa össze azt, hogy hogyan érzi magát most, és hogyan érezte magát az elején.

8. Amikor lehetővé teszi ennek a programnak, hogy az, az új móddá váljon, lélegezve az életért akkor el fogja kezdeni észrevenni, hogy mennyivel relaxáltabb a teste és ön is azzá válik.

Fordítás/Translating: Tímea Thomázy

Forrás: http://www.newbreath.net/breathing.aspx
_______

Nincsenek megjegyzések:

SES Iskola bemutató film